A rock-cutting, almost square in shape, was exposed (Fig.1). Bedrock was revealed at a depth of c. 0.5 m below surface in the northern part of the rock-cutting and it appears to have been used for quarrying (L100). The southern part of the rock-cutting was cut deeper, thereby creating a rectangular courtyard with an entrance to a burial cave, set in each of its short sides (L101). The entries were sealed with hard limestone closing stones, which were not identical. The western one was flat with an arched top (Fig. 2) while the eastern one resembled an inverted trapezoid (Fig. 3). The quarrying of the courtyard was incomplete. Whereas its western wall (1.2 × 2.2 m) was clearly hewn to the floor, the eastern wall was narrowed to a width of 0.6–0.9 m. The courtyard was not quarried to its full depth and no other tombs were installed in the northern part.

 

The burial chambers were not excavated, but the pottery gathered from the fill in the courtyard was homogenous and included body fragments of cooking pots and jars. Many of the jar fragments had a thin ridge at the base of the neck, characteristic of the Early Roman period. Neither bones nor vessels were found in situ on top of the courtyard floor and therefore, it is likely that once the tombs were sealed with the closing stones, the burial complex was no longer used, as also evidenced by the incomplete hewing of the courtyard and its reuse as a quarry.