The excavated part of the quarry (length c. 15 m, max. width 4 m; c. 67 sq m) was delimited on the east by the area, damaged by the development work. A bedrock-hewn pit (L101; depth 1 m) was noted at its eastern end of the quarry; a large surface adjacent to it has three quarrying steps (Fig. 3).
The bedrock south and west of Pit 101 was high and covered with light brown garden soil (max. thickness 0.1 m), overlaying shallow quarrying surfaces (depth up to 0.2 m). The side of the quarry (c. 0.7 m high) was exposed in the north and next to it was a building stone, on one of the surfaces in the middle of the area (L102), whose quarrying was incomplete (0.5 × 1.0 m; Fig. 4). The stone was bigger than other stones whose negatives were identified in the quarry.
Further along the quarry, to the west (L103), other surfaces with severance channels were exposed (Fig. 5).
The quarry presumably continued east, into the area that was damaged, it was used by the residents of the ancient site and presumably by those from the surrounding region.